ZELFBOUWPAKKET

Ontdek het Gemak van Maatkasten met YG-Design: Eenvoudig, Snel en Budgetvriendelijk!

Ben je op zoek naar een nieuwe kast die perfect past bij jouw interieur? Met de maatkasten in bouwpakket van YG-Design wordt het realiseren van je droomkast eenvoudiger dan ooit.    Onze maatkasten zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook verrassend betaalbaar. Met de duidelijke montagehandleiding en de hoogwaardige materialen en meubelbeslag van Blum wordt het plaatsen van een kast op maat een fluitje van een cent.

Eenvoudig te Monteren

Het monteren van een maatkast was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de gedetailleerde montagehandleiding die bij elk bouwpakket wordt geleverd, heb je de kast in een handomdraai in elkaar gezet. De heldere instructies en overzichtelijke illustraties leiden je stap voor stap door het montageproces, of je nu een ervaren klusser bent of niet, met onze maatkasten in bouwpakket wordt het een moeiteloze klus.

Indien je niet over alle benodigde gereedschappen beschikt voor het installeren van de kast, kun je ons gereedschapspakket huren, dat alles bevat wat je nodig hebt.


De afwerking maakt de kast

Bij YG-Design kun je kiezen uit drie opties voor het afwerken van je maatkast in een bouwpakket:

  1. Zelf passtukken op maat zagen voor een perfecte pasvorm.
  2. Passtukken op maat laten naleveren na de plaatsing van de kast.
  3. Volledige afwerking door ons ervaren team voor een professioneel resultaat.

Welke optie je ook kiest, bij YG-Design streven we naar een perfecte maatkast die aan al je wensen voldoet.Gratis levering 

Bij YG-Design geniet u niet alleen van een op maat gemaakte kast in handig bouwpakket, maar ook van gratis levering én persoonlijke begeleiding ter plaatse. Ons team staat voor u klaar om de onderdelen te overlopen en uitleg te geven, zodat u moeiteloos uw nieuwe kast kunt monteren. Bestel nu en ervaar het gemak van onze service, zonder extra kosten.

Contacteer ons voor uw kast op maat in bouwpakket