Winkelwagen

Informatie factuuradres

Verzendadres

Adres toevoegen
 Gebruik hezelfde adres voor verzending en facturering
Verzending
Verenigde Staten
Naam Hoeveelheid Prijs BTW Korting Totaal
 
Totaal artikelprijzen

 
 
 
Totaal:
€ 0,00
€ 0,00
Notities en speciale wensen
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

 

 

1 Hoe en wanneer wordt mijn pakket verstuurd?

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen,bereiden we uw zending voor. Indien u bestelt voor de middag, vertrekt uw zending dezelfde dag nog. Indien wij uw bestelling ontvangen na de middag, versturen wij uw bestelling de volgende dag met Bpost voor België en postNL voor Nederland. Indien u een ander leveradres hebt opgegeven dan het facturatieadres, zal het pakje naar dit adres verstuurd worden.

Voor sommige artikelen hebben we een eigen leverdienst, Indien dit geldt voor uw gekozen artikel(en) nemen we contact op om een leverdatum af te spreken.

2 Ik ben niet thuis op het moment van levering?

Mocht u of iemand anders niet aanwezig zijn om het pakje in ontvangst te nemen, laat de postbode een briefje achter waarna u uw pakje met dit briefje kunt afhalen in het vermelde postkantoor of krantenwinkel. U hoeft dus niet aanwezig te zijn op de vermelde dag

3 Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling?

ziet u na het afsluiten en betalen van uw bestelling een fout in de bestelling, contacteer ons dan zo snel mogelijk via mail info@yg-design.be of op het telefoonnummer +32 474/90 56 24. Indien we uw bestelling nog kunnen aanpassen, voeren we dit zo snel mogelijk door. Anders zoeken we naar een constructieve oplossing.

4 Kan ik mijn bestelling omruilen als ik niet tevreden ben?

Wij hopen dat U tevreden bent. Indien uw bestelling niet voldoet aan uw wensen, bieden wij u de mogelijkheid ons deze terug te bezorgen en mag u andere artikelen kiezen op onze webshop. De Kosten die hiermee gemoeid zijn, worden u echter wel aangerekend maar omwisselen te Kalmthout (na afspraak) kan gratis.

5 Kan ik verzendkosten vermijden?

Voor bestellingen vanaf 50 EUR rekenen wij geen verzendkosten aan voor zowel Belgiê als Nederland. Bij bestelling onder de 50 EUR rekenen we de gewichtstarieven van Bpost voor België en die van postNL voor Nederland.

6 Wat als mijn bestelling niet voorradig is?

Indien een bepaald artikel of meerdere niet in voorraad zijn, brengen we  U hiervan per mail op de hoogte, geven een verwachte levertijd door waarna u zelf kan beslissen om:

- Uw bestelling te annuleren
- Uw bestelling aan te passen 
- Te wachten op de levering van de bestelde knop of greep, meestal niet langer dan een week

 

 

 

 

.

 

 

 
BTW Nummer
YG-Design © {jaar} | Privacyverklaring